Viktor & Rolf Spicebomb Eau de Toilette за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
171,40 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
127,00 лв
          
В наличност   |  (ID: )
40,60 лв
          
В наличност   |  (ID: )
189,20 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Търсите ли истинска бомба от света на ароматите? Не бива да пропускате тоалетна вода Viktor & Rolf Spicebomb. Не само, че ароматът ще привлече вниманието ви от пръв поглед с дизайна на флакона във формата на ръчна граната, но и самата композиция ще ви спечели. Ако предпочитате експлозивни ориенталско-дървесни аромати с пикантни нотки, този динамичен аромат от 2012 е отличен за вас.

Ориенталско-дървесен аромат с пикантни акорди

Ароматът е предназначен за самоуверен, харизматичен мъж, който умее да въздейства на жените. Интензивната композиция стартира с комбинация от бергамот, елеми и пикантен розов пипер. Сърцето ще ви предложи пикантни и опасно привлекателни акорди, пълни с люта чушка, рядък шафран и канела. Истинска експлозия от мъжественост се крие в основата. Там ще се насладите на мъжествени тонове от тютюн, животинска кожа и ветивер. Аромат, който идеално описва вашата личност? Това е тоалетна вода Viktor & Rolf Spicebomb.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Предпочитам, да купувам малки количества скъпи парфюми, първо, за заради достъпната цена и второ - мога, да опитам различни парфюми и да отлича най-добрите за мен ! Засега, най-доброто което съм ползвал (за мен) е Blue Jeans - Versace !

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest