Настройки за филтриране
Пол Серия Вид на продукта
Цена
-

Vichy

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Vichy

Кой не познава популярната френска козметика Vichy? Благодарение на дерматологичната козметика на Vichy милиони жени вече се радват на по-здрава, по-млада и по-красива кожа. Продуктите укрепват естествената защитна бариера на кожата и подобряват състоянието ѝ. Открийте историята на марка, която има за цел да разработи ефективна грижа и решения за всеки тип кожа и всяка възрастова група. Марка Vichy предлага козметика за всеки.

Козметика Vichy, базирана на силата на уникалната термална вода

Почти всички козметични продукти на тази популярна марка съдържат основната съставка - полезната термална вода от Vichy. Термалната вода Виши произхожда от региона Оверн във Франция, живописен район с вече угаснали вулкани, и е обогатена с 15 различни минерала в безпрецедентно висока концентрация (5,2 г на литър). Благоприятното му въздействие върху кожата е открито през 1931 г. от лекаря и мечтател д-р Халер, който впоследствие основава Vichy Laboratoires. Той е първият, който превръща медицинските си познания и дерматологичните принципи в ежедневна козметична грижа, полагайки основите на популярната дермокозметика. И до днес козметика Vichy се основава на най-съвременните изследвания и се разработва под ръководството на водещи дерматолози и фармацевти по света. Поради това всички продукти са подходящи дори за най-чувствителната кожа. Наслаждавайте се на невероятно красива и млада кожа на лицето, която козметика Vichy ще ви подари!

Най-популярните козметични продукти Vichy

Един от най-търсените продукти от марката е Vichy Minéral 89 - подсилващ бустер с висок процент термална вода и хидратираща хиалуронова киселина. Серията Slow Age ще забави признаците на стареене на кожата, а Vichy Liftactiv ефективно се бори с бръчките. Козметика за коса Dercos се превърна в пионер в грижата против косопад и сега предлага линия за всеки тип коса. Дерматолозите на Vichy разработиха Neovadiol за жените, които преминават през трудния период на менопаузата, Aqualia Thermal е специално създадена за дехидратирана кожа, линията Vichy Idealia за всяка жена, която желае чиста кожа. Марката специално разработва ефективната мъжка козметика Vichy Homme. Кой продукт ще изберете?

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest