TABAC Original Балсами за след бръснене за мъже

Описание

От 1959 г. марка TABAC улавя по блестящ начин това, което мъжете изискват от парфюма. По това време EDT Original се характеризира с алдехиди, тютюн, лавандула, сандалово дърво, карамфил и мускус. Има нова версията от 2014 г., създадена за новото поколение, отваря се със свежи цитрусови екстракти, подправени с черен пипер, към които постепенно се добавят акорди на лавандула, лайка, здравец, дъб, карамфил, сандалово дърво, ветивер, мускус и съблазнителна кехлибарена смола. Оригиналният аромат и съпътстващата козметика ще ви обвият с привлекателна аура, достойна за внимание...

TABAC Original: Най-известният аромат в Германия

Марката TABAC навлиза на пазара през 1959 г. като част от Mäurer & Wirtz с традиции, датиращи от 1845 г. Първият аромат на TABAC Original е най-известния парфюм на германския пазар! Постепенно се предлага цяла гама от парфюми и козметика TABAC. В продължение на години е предпочитана от мъжете, които търсят доказаната класика. Ако искате елегантни и мъжествени аромати, заложете на марка TABAC.

Други популярни продукти на TABAC

Легендарният аромат TABAC Original е последван от мъжките парфюми TABAC Man (2000 г.), TABAC Sport (2003 г.) и TABAC Man Silver (2009 г.). Търсени са и мъжките композиции Culture by TABAC (1996 г.) или GranValor TABAC (2007 г.) с преобладаващи нотки на кожа, тютюн, канела, пачули и кардамон. В допълнение към ароматите на пазара се предлага и твърд сапун TABAC Original. "Най-накрая компания, която произвежда и качествени мъжки сапуни." "Перфектен тоалетен сапун, използвам го за трети път.". Одеколон, дезодорант, крем за бръснене и лосион за бръснене TABAC Original също имат много почитатели. С тази козметична линия вие ще бъдете мъж с отличителен стил. Можете да го използвате от пролетта до зимата, през делничните дни и на почивка. Не се колебайте и се доверете на доказаната немска марка TABAC!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest