Sisley Izia Eau de Parfum за жени 50 ml

2x
Код на продукта: 70597 Налични над 10 бр
147,50 лв Спестявате 19,50 лв (13%)
128,00 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Sisley Izia Eau de Parfum

Отстъпка 13 %  13 %
Налични над 10 бр
214,00 лв 186,60 лв

Отстъпка 46 %  46 %
Налични над 10 бр
154,00 лв 83,00 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Козметика Sisley Paris е основана през 1976 година от граф Hubert d'Ornano de Sisley и бързо се превръща в една от най-успешните марки в козметичната индустрия, благодарение на една нова и уникална концепция. Ароматерапията по онова време не е била известна в Европа. Hubert d'Ornano Sisley разбира, какви тайни се крият в растенията и използва само естествени съставки. Навсякъде по света, се търсят повече от 800 000 различни вида растения, които имат положително въздействие върху живота на хората. Козметика Sisley е идеален избор на претенциозните личности. Първият парфюм Sisley излиза на пазара през 1974 година. До днес компанията разполага с 25 аромата. Натуралната козметика Sisley се произвежда само от най-висококачествените съставки, събирани от цял свят.

Мнения за продукта 4.8
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 2оценки от потребители

Оценка 2x


ИВЕЛИНА

Изключително качествен продукт. Описанието напълно отговаря на аромата, който аз усещам. Лично на мен много ми харесва, богат цветен аромат. Препоръчвам на всички, които обичат цветни аромати.

  • Изключително качествен продукт. Описанието напълно отговаря на аромата, който аз усещам. Лично на мен много ми харесва, богат цветен аромат.
Snezhana

Препоръчвам! Класа!

  • Sisley IZIA е нещо невероятно и много специално. Той е подходящ както за вечер, така и за интимни моменти в семейната спалня. Според мен, е по-добре да се пръска вечер с мярка през зимата или на море през лятото. За мен той е подходящ за брюнетки между 30 и 50 годишна възраст. Носейки го, ще се чувствате като богаташка съпруга, на която не се налага да работи.
  • Високата цена.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: