Roberto Cavalli

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Roberto Cavalli

Марка Roberto Cavalli предлага луксозни парфюми в дизайнерски флакони, на които се наслаждават най-взискателните ни клиенти. Дамски парфюм Paradiso Assoluto, както и Roberto Cavalli Uomo крият изискан стил и истински италиански темперамент. Открийте парфюми Roberto Cavalli, които знаят как да направят всеки свой притежател забелязан.

Roberto Cavalli: Парфюми, които ще ви впечатлят с чар и аромат

Италианският моден дизайнер Роберто Кавали произлиза от артистично семейство от Тоскана и това очарователно място се превръща в негово вдъхновение. Кавали изучава текстилен дизайн и като студент проектира флорални шарки, които веднага привличат вниманието на производителите на текстил. В наши дни марка Roberto Cavalli предлага луксозни модни колекции, аксесоари и водка до секси аромати, които се появяват за първи път през 2002 г. Душ гелове и лосиони за тяло също са едни от предпочитани козметични продукти на марката.

Популярни парфюми Roberto Cavalli

Един от най-предпочитаните парфюми на марката е Roberto Cavalli Florence (2017) с чувствено пачули, който ще озари и най-тъмната нощ, или нейния наследник, медено-цитрусовото изкушение Florence Amber ( 2019). Ароматите се увенчават с красиви флакони, напомнящи за традиционното италианско производство на стъкло. Парфюм Just Cavalli For Her (EDT) е на пазара от 2013г, но все още е един от най-търсените парфюми на марката, подходящ за енергични жени с характер. Лансиран е на пазара едновременно с мъжки парфюм Just Cavalli For Him, базиран на еротични кожени акорди. Дамски парфюм Paradiso Azzurro е лежерна композиция, вдъхновена от лазурното Средиземно море. Положителни са отзивите за парфюм Roberto Cavalli Pour Femme: "Най-красивият аромат, който някога съм имала.... Необичайно луксозен и емблематичен."

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest