Chloé Козметична чантичка при всяка покупка от марка Chloé!

Pret Á Porter Original Дезодоранти за жени

В наличност   |  (ID: )
6,60 лв
Доставка:

Без алуминий

          
В наличност   |  (ID: )
4,90 лв

Описание

Нежни, деликатни и чувствени аромати. Това е марка Prêt à Porter, която освен с красивите си ароматни нотки ще ви впечатли и със стилния си дизайн. Накратко, това са перфектни аромати.

История на марка Prêt à Porter

Марка Prêt à Porter е създадена в края на 20-ти век. Въпреки това успешната и известна компания Coty, под чието крило попада, е на световния козметичен пазар повече от век. Компанията е основана през 1904 г. от корсиканеца Франсоа Коти. Талантливият и предприемчив парфюмерист се харесва на голяма част от населението благодарение на факта, че предлага на пазара разнообразие от висококачествени продукти, които са достъпни за всеки. Именно поради това Коти е смятан за гений на своето време.

Качество на много ниски цени - това е марка Prêt à Porter

Ароматите на Prêt à Porter са много деликатни и съблазнителни. Ще ви впечатли и стилният дизайн на флаконите. Няма как да не споменем и ниските цени, на които се предлагат. Въпреки това продуктите на марката са с много високо качество и все още се нареждат на едно от първите места в областта на парфюмерията. Парфюми Prêt à Porter са идеалният избор за всички жени, които имат стил, искат да подчертаят чувствеността си и не са съгласни да харчат твърде много пари за скъпи парфюми.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: