Pitralon Pitralon Афтършейв за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
17,90 лв
Доставка:

Описание

Името на марка Pitralon произлиза от първия ѝ продукт - балсам за след бръснене Pitralon, разработен в Дрезден от предприемача Карл Аугуст Лингнер. Афтършейвът с интензивен и тежък аромат е представен за първи път през 1920 г., а през 50-те години на миналия век все още е придружен от слогана "Pitralon дава тон на мъжете". Към емблематичния афтършейв, съдържащ алкохол или камфор, скоро се присъединяват и други продукти на марката, популярни с това, че съчетават качество и разумна цена.

Афтършейв Pitralon

Дори и днес съставът на афтършейв Pitralon остава приблизително същият и популярността му не е намаляла след почти 100 години. Изпробвайте афтършейв Pitralon Classic **и се насладете на уникалния му пикантен аромат.

Интересни факти за Pitralon

Дори днес по-възрастните поколения наричат всички лосиони за бръснене "Pitralon", независимо от марката им. Афтършейв продуктите съдържат витамини и хиалуронова киселина, които овлажняват, предпазват и възстановяват кожата на лицето. При редовно им използване значително ще се намали чувствителността на кожата при бръснене.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Лично предпочитание.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest