Парфюми на известни личности

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Парфюми на известни личности

Какви парфюми използват звездите?

Всеки от нас има своя любима известна личност, която го вдъхновява и мотивира. Феновете първи се добират до най-новите филми, музикални хитове или спортни прояви на своя идол. Опитват се по някакъв начин да му подражават, следейки и най-актуалните новини и слухове около неговата личност или семейство. През последните години все повече се налага тенденцията популярните личности и звезди да предлагат и парфюми. Това е добра новина за феновете, които вече могат да се докоснат до ароматите на своите идоли и техните предпочитания. По този начин ще разберете какви парфюми ползват звездите и можете да научите дали вашият идол харесва по-сладки, свежи, а защо не и ориенталски аромати. 

Парфюми на известни личности 

Katy Perry, Ariana Grande, David Beckham, Christina Aguilera, Antonio Banderas и много други.....Всички те се състезават кой от тях ще предложи най-вълнуващите ароматни композиции на своите фенове. Те използват услугите на известни парфюмеристи за създаването на техните парфюмни композиции. Много често знаменитостите задават тона, а парфюмеристите развиват творбата, за да предложат на пазара още едно хитово парче от тяхната колекция. Всеизвестен факт е, че известните личности са взискателни, дори перфекционисти. Това е едно доказателство, че техните парфюми по нищо няма да отстъпват на бестселъри от световноизвестни марки. Трябва само да изберете едно ароматно произведение, за да се уверите и вие в това. 

Популярни парфюми на звезди

Хит след хит, това само Ariana Grande го може. Нейният първи парфюм Ariana Grande Ari има феноменален успех и това води до създаването на цяла колекция от аромати, които се отличават със сладки нотки кокос, пралина, ванилова орхидея и бита сметана. Няма как да не споменем и парфюми David Beckham - английски футболист и секс символ, който държи на своя перфектен външен вид предлага не само зареждащи мъжки аромати, но и съпътстваща козметика за мъже, с която всеки мъж се чувства добре през целия натоварен ден. Коя е вашата любима световна знаменитост? Разгледате нашия асортимент и изберете аромат от неговата колекция. 

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest