Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum за жени

категория: Eau de Parfum
6x
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
Мнения за продукта 4.7

(оценен 6x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 6x мнения на клиенти

Оценка 6x


Rumyana A.

Великолепен парфюм, всички нотки са толкова изкусно преплетени - минути след първото пръскане връхните акорди на жасмина и джинджифила отстъпват на съдечните, но не изчезват напълно. С времето ароматът узрява на кожата, базисните нотки изпъкват, но в същото време нищо от искрящото начало и опяняващата солена ванилия не се изгубва. Това е парфюм, подходящ за всяка възраст (макар че не смятам, че е тийн аромат) и е всесезонен, не е сладникав, а дълбок. Оставя дълъг шлейф и е изключително траен.

Боряна

Препоръчвам.

  • Прекрасен и троен аромат
Галина

Страхотен! Траен, завладяваща, запомнящ се!

Виктория

Днес получих комплекта и съм много доволна. Изглежда оригинален. Веднага пръснах да го пробвам и се задържа цял ден. Всичко беше грижливо опаковано, получих го точно навреме и момичето, с което говорих, за да потвърдя адреса за доставка беше много мило и отговори на всичките ми въпроси. Препоръчвам!

Венцислав

Доволен съм от поръчания продукт - оргинален според мен , всичко беше много грижливо опаковано и най-важното , което е РЯДКОСТ придружено с касов бон и фактура . Коректни на 100% .Препоръчвам !

Виктория

Страхотен комплект, миналата година си го закупих от тук.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: