Oscar de la Renta Esprit d´Oscar Eau de Parfum за жени

          
В наличност   |  (ID: )
45,50 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Луксозни и емблематични. Това са ароматите на Oscar de la Renta, които са се утвърдили на световния пазар през втората половина на миналия век. Оттогава марката жъне изключителни успехи. Парфюми Oscar de la Renta се отличават с ориенталско-флорални акорди и полъх от екзотиката на Испания.

Историята на Oscar de la Renta

Оскар де ла Рента е роден през 1932 г. в Доминиканската република. На 18-годишна възраст той напуска родното си място и заминава за Испания. Там талантливият мъж се посвещава на живописта в Академията "Сан Фернандо" в Мадрид. Бързо успява да се ориентира в света на модния дизайн, постепенно започва да рисува скици за водещите испански модни къщи. През 1973 г. дизайнерът основава собствената си марка Oscar de la Renta Couture. Още през 1977 г. лансира първия си аромат - Oscar, който веднага завладява света. Днес марка Oscar de la Renta е един от лидерите в областта на модата и парфюмерията.

Луксозни и стилни парфюми Oscar de la Renta

Парфюми Oscar de la Renta са луксозни аромати от най-висок клас. Това важи и за аксесоарите и дрехите на марката. Творбите на дизайнера отразяват преди всичко екзотиката на неговия произход, цветовете и контрастите, характерни за родното му място, както и мотиви, вдъхновени от Испания, където прекарва студентските си години. Композициите се отличават с ориенталско-флорални нотки, стилни флакони и се предлагат на изгодни цени.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Емилия А.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Заслужава да се купи

  • Приятен и траен!
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Прекрасен пролетен женствен аромат.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest