Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Eau de Toilette за мъже 100 ml

Код на продукта: 58283 Не е наличен Следете наличност на продукт 91,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Eau de Toilette
Подаръчни комплекти Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Narciso Rodriguez става известен с изработването на сватбената рокля на Каролин Кенеди през периода когато работи за Cerruti. Частната колекция на Narciso Rodriguez е показана през 1997 година и днес името му е известно в много страни. Марката предлага в търговската мрежа, както аромати, така и козметика. Насладете се на качествената козметика Narciso Rodriguez- душ кремове и гелове, дезодоранти, лосиони за тяло, които ще удължат и подсилят уханието на любимия Ви парфюм от марката. През 2007 година излиза на пазара и първият парфюм Narciso Rodriguez за дамите. Четири години след това излиза и версията за мъже. До днес парфюми Narciso Rodriguez разполагат с гама от 31 аромата.

Подобни продукти Подобни на Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir

Харесвате ли аромата на Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Narciso Rodriguez For Him Bleu Noir и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: