Montblanc Legend Дезодоранти за мъже

Дезодорант

          
В наличност   |  (ID: )
20,50 лв
Доставка:

Описание

Няма да съжалявате като изберете ароматно-фужерната парфюмна или тоалетна вода за мъже Montblanc Legend. Ще получите елегантен аромат в стилен черен флакон, който ще подчертае вашата уникалност във всяка ситуация. Гамата предлага тоалетна вода Montblanc Legend Spirit, в бял флакон, и дезодорант без алуминий. Можете да откриете и мъжки аромати Montblanc Legend Calligraphy, Intense, Night, Red, както и лимитирани издания от различни години.

Montblanc Legend: ароматна линия за ценителите на парфюми

Тоалетната и парфюмната вода Montblanc Legend съчетават бергамот и благородни дървесни акорди. EDT се характеризира с лавандула, роза, сандалово дърво и зрънца тонка, а EdP версията е с виолетови листенца и кожа. Историята на луксозната марка Montblanc датира от 1906 г. С ароматната линия Montblanc Legend ще направите впечатление в офиса, на романтична среща и дори на спортно събитие.

Кога да използвате Montblanc Legend Eau de Toilette и кога Montblanc Legend Eau de Parfum?

Тоалетната вода обикновено е с по-ниска концентрация на ароматни масла. Подходяща е най-вече за ежедневна употреба, а парфюмната вода е по-интензивна версия като Montblanc Legend за по-специални случаи. Нанесете ароматите от гамата Montblanc Legend върху пулсовите точки на кожата, за да реагират с личната ви химия, създавайки вашия неповторим ароматен почерк.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest