Karl Lagerfeld

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Karl Lagerfeld

Марката Karl Lagerfeld е отличителна и оригинална като самия Карл, нейният основател, един от най-влиятелните и уважавани модни дизайнери от края на 20-ти век. Парфюмите на френска модна къща Karl Lagerfeld ще зарадват клиентите, които търсят нещо специално. Обикновено парфюмите се предлагат едновременно както в дамски, така и в мъжки вариант: например композициите Paradise Bay и Private Club през 2015г. или Ocean View през 2016г. Ароматите черпят вдъхновение от изчистените линии – точно като дрехите на Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld: Талантлив художник и дизайнер

Известният дизайнер с немски произход Karl Lagerfeld (1933–2019), известен със своята бяла коса и стилни черни очила, работи в модния сектор от 1955г. През 1983г става главен дизайнер на Chanel, а преди това твори за Balmain, Fendi и Chloé. Якета в ярки цветове или меки трикотажни изделия са описани в модната индустрията като интелигентни и секси. Той прави дизайна на дрехите на певиците Кайли Миноуг и Мадона. Името на ексцентричния художник също се свързва с фотографията , а през 1978г. стъпва и в света на парфюмерията.

Известни парфюми Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld е изключително загадъчна и противоречива личност. Той е художник, фотограф и дизайнер. Първият парфюм Karl Lagerfeld е лансиран през 1978 година. Един от парфюмите му - Sun, Moon, Stars, жъне небивал успех през 90-те години. Не може да се отрече и славата на Karl Lagerfeld for Her и Karl Lagerfeld for Him от 2014 г. През 2017г. успешно се предлагат Fleur de Pecher (за жени) и Bois de Vétiver (за мъже). Целта на Karl Lagerfeld е да създаде ежедневни аромати, които можете да носите в офиса или в свободното си време. Днес парфюмите му се създават в сътрудничество с Tommy Hilfiger. Като допълнение към ароматите Karl Lagerfeld предлага и козметика. С оригинална козметика Karl Lagerfeld ще се чувствате страхотно и ще изглеждате великолепно. Знаете ли, че можете да комбинирате различни парфюми Karl Lagerfeld. Ако обичате да бъдете под светлините на прожекторите, непременно ги изпробвайте!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest