Kallos Cosmetics Aloe Vera Регенерираща маска за изтощени коси за жени 275 ml

3x
Код на продукта: 57198 Налични над 10 бр 3,80 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Kallos Cosmetics Aloe Vera Маска за коса
Подаръчни комплекти Kallos Cosmetics Aloe Vera Маска за коса купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Козметика Kallos е с унгарски произход и предлага висококачествени продукти за грижа за косата. Марката е сред най-продаваните продукти за коса в Унгария и Румъния, но постепенно славата ѝ се разпространява и в други страни. Качествената козметика Kallos предлага продукти за суха, увредена и боядисана коса. Оригиналните продукти оставят косата Ви мека, блестяща и пълна с живот и благодарение на приятните цветни и плодови аромати, косата Ви остава ароматизирана за дълго.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 3x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценка 3x


Милена

Препоръчвам с 2 ръце !

  • Маската наистина е превъзходна! ,който не я ползвал нека да я изпробва действието на маската се вижда още след първото нанасяне ,косата е като съживена мека лъскава и лесна за разресване
Милена Р.

Препоръчвам я !Много добра маска ,количеството също е доста 1000ml ,което също е голям плюс

  • Маската наистина е превъзходна!!!Благодаря ви много Parfimo.Kосата e мека и гладка ,лесна за разресване и е като съживена след маската Аз също я препоръчвам с 2 ръце
Петя

Маската за коса е невероятна. Всички маски от марката са страхотни. Косата след използването е изключително мека. Препоръчвам я за сухи и изтощени коси в краищата, които имат нужда от съживяване.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: