Jil Sander Sport For Women Душ гелове за жени

Описание

Немска марка Jil Sander е основана през 1968г и от тогава до днес създава мода, която добавя на притежателите си елегантност и шик. Марката е известна със своя минималистичен стил, който се пренася и в парфюмите, които предлагат на своите клиенти. Ароматните композиции са предимно свежи, предназначени за ежедневна употреба през цялата година, от сутрин до вечер. Всеки един парфюм Jil Sander ще ви даде безкрайно усещане за уникалност. Изберете някои от тях, независимо дали предпочитате свежи или ориенталски аромати, и омагьосвайте заобикалящата ви среда!

Jil Sander: Модерни минималистични аромати

Парфюмите на немската модна дизайнерка Jil Sander, известни със своя минималистичен стил, несъмнено са отличен избор за подарък. Първият парфюм е Jil Sander Woman I (1979), а доста по-късно е представен и Sun (1989), който е един от топ парфюмите, благодарение на слънчевия си и енергичен заряд. Други много успешни парфюми са Jil (1997г.), Pure (2003г). Всички потвърждават твърдението на Джил Сандър, че красотата се крие в простотата - най-чистата форма на лукса. Марката предлага и козметика: душ гелове и лосиони за тяло.

Още съвети за парфюми Jil Sander

Първият успех на парфюмерийна къща Jil Sander идва с Pure Woman и Pure Man, въведени през 1979 година. Парфюмите се разработват съвместно със световнаъа козметична марка Coty. Композициите са в съзвучие с идеите на дизайнерката, но изключително оригинални. Всички продукти, които марка Jil Sander създава са предназначени, за да добавят самочувствие, финес и елегантност на всяка дама. Други много предпочитани аромати са Jil Sander Softly (2017), както и елегантния Simply (2014) и мъжката му версия Strictly (2015). С парфюми Jil Sander ще се чувствате свежи и елегантни, но прекрасно ухаещи през целия ден. Това се потвърждава от редица потребителски отзиви, например: "Jil Sander е сигурен успех за залог за мен. Започнах със Sun, след това Jil и докато не открих Eve, който абсолютно обичам - страстен и много свеж.”*

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest