HUGO BOSS Boss Orange Eau de Toilette за жени

категория: Eau de Toilette
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти HUGO BOSS Boss Orange Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Парфюм Hugo Boss Boss Orange Woman (Edt) стартира през 2009 г. Марка Hugo Boss е една от най-популярните по света, а парфюмите също са доказателство за това. Защо са толкова отличителни парфюми Hugo Boss? Защото са модерни, достъпни и разнообразни. Ако търсите аромат, доказал се във времето, то ви препоръчваме да заложите на дамски парфюм Hugo Boss Boss Orange Woman (Edt).

В началото се развива сочната червена ябълка - съблазнителна и сладка, която ще се погрижи да внесе настроение в цялата композиция. Ароматът завива в друга посока, става мек и плътен, тук ще усетите съблазнителния полъх на африканския портокал, смесен с бели цветя. Отличителната основа се формира от дървесни тонове на сандалово дърво и маслиново дърво, към които романтичната ванилия добавя сладка точка. Плодово-флоралният аромат на Boss Orange е създаден за жена, която е спонтанна и естествена, взима правилните решения във всяка ситуация и е много енергична.

Флаконът на парфюм Hugo Boss Boss Orange Woman (Edt) символично изобразява 7-те чакри на нашето духовно тяло. Не се страхувайте и приемете предизвикателството да бъдете с този позитивен и жизнерадостен аромат.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: