Lip Gloss Spinner при покупка на козметика за лице!

Hermes Kelly Caléche Eau de Toilette за жени

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Освен парфюми, френска марка Hermès предлага и кожени чанти, дрехи, емблематични шалове, часовници и бижута, както и луксозен порцелан, мебели и домашен текстил. Началото на компанията започва през 1837г, когато Тиери Ермес открива работилница в Париж за кожени екипировки за езда. Хермес и неговите потомци постепенно изработват сбруи, юзди, седла и чанти за езда, които подават на богатите жители на Европа, Америка и Азия. Интересът към луксозните стоки е голям и семейната компания се разраства много бързо.

Hermès: От екипировка за езда до луксозни стоки от всякакъв вид

Hermès става първата марка, която използва цип във Франция. През 1918г. той създава яке за голф с цип за принца на Уелс, а няколко години по-късно в каталога влизат и дамските чанти. Причината е проста. Съпругата на Емил-Морис Ермес, внук на основателя на компанията,се оплаква на съпруга си, че няма дамска чанта на пазара, която наистина и харесва. Ето защо през 1922г. Hermès представя своя собствена колекция от луксозни кожени чанти. Успехът е забележителен. Компанията се разширява в Съединените щати и други страни по света и с първата си дамска колекция от края на 20-те години на миналия век, тя е част от модните аксесоари на заможните жени. Всяка от тях трябва да притежава не само легендарния шал Hermès, но и кожена дамска чанта, наречена Kelly. Името е вдъхновено от принцесата на Монако Грейс Кели, която се снима с тази чанта от Hermès.

Любими парфюми Hermès

Легендарната френска марка Hermès се свързва не само със света на луксозните кожени изделия. Hermès предлага на пазара своя унисекс парфюм Eau d'Hermès през 1951г. Ароматът е комбинация от кожа, подправки и цитрусови плодове. Напомня вътрешността на кожена чанта с аромат на любимия ви парфюм. Десет години по-късно лансират и дамски парфюм Calèche, изключително успешен шедьовър, който изстрелва Hermès като един от основните играчи в областта на модерната парфюмерия. През следващите години освен унисекс и дамски аромати се предлагат и мъжки парфюми като Équipage, Bel Ami или Terre D'Hermès. Много легендарни аромати на Hermès се произвеждат и днес благодарение на тяхната класическа композиция. Изберете един от уникалните парфюми и усетете нотка на френска елегантност, стил и лукс.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.9

(6 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 6x мнения на клиенти

Оценки 6x


КЛИЕНТ
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Оригинален продукт ,бързо и точно обслужване.

  • Поръчах на сляпо , защото харесвам марката и имам и други парфюми от Хермес . Този специално ме разочарова на моята светла кожа не стои добре в началото доста сладникаво с тежък аромат, след около един час беше приятно усещаше се розата . Сега 3 часа по късно се усеща съвсем слабо лек аромат на нагрят асфалт и мускус. Странен е, не е за всеки на мен не ми допадна. Иначе качеството и обслужването са супер.
Rossitsa N.
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Да, но вкусове разни…!

  • Класа!Стил!Трайност!Какво повече?! Страхотно затваряне на шишенцето!
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Изискана елегантност

  • Отлична цена.
  • Парфюмът е емблематичен сред кожените аромати, като аз усещам нотката достатъчно силно. За всякакви поводи и възрасти.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

любим

  • уникален
  • няма
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

позавам и харесвам този парфюм

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любим парфюм от марката. Може би най-добрата миризма на кожа и роза.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: