GUESS

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката GUESS

Вярвайте, следвайте целите си и никога не се отказвайте!" е посланието на американска модна марка GUESS, водеща в света на модата и парфюмите. Секси парфюми GUESS са отлично ароматно допълнение на белите тениски и изтърканите дънки, подходящ за младежи, на които кръвта кипи във вените им. Марка GUESS предлага и модерни мъжки парфюми, които ще бъдат страхотно допълнение за партита и романтични вечери, а един от тях е Guess Night.

Модерни всеки ден с дънки, чанти и парфюми GUESS

Модният бранд GUESS е основан през 1981г. в Лос Анджелис, САЩ от братята Жорж, Арман, Пол и Морис Марчиано, родени в Мароко и израснали във Франция. На скучния тогава пазар марката изглежда като революция. Тя веднага става известна с удобните дънки с красив дизайн, както и с черно-белите реклами с участието на топ модели и други известни личности като Ева Херцигова и Клаудия Шифър. GUESS е предпочитана от милиони потребители по цял свят модна марка, известна още и със своите чанти, портфейли, аксесоари и най-вече вдъхновяващи парфюми.

Най-известните мъжки и дамски парфюми GUESS

Парфюми GUESS са на пазара от 1990г. и изглеждат съблазнителни, точно като модната им колекция. Сред най-известните е серията Guess Seductive , която включва изкусителни дамски плодово-цветни и омайващи мъжки ориенталски аромати. Легендарните дънки напомнят за парфюм Guess 1981 Indigo (2018) в дамски и мъжки вариант, чудесно допълнение не само към облекла от деним. Парфюмите Guess 1981 (2017 жени), Guess Night (2013 мъже) или Girl Belle (2013 жени) се радват на отлични клиентски отзиви. Ако изберете парфюм GUESS за вашия ежедневен стил, днес и сега, ще се чувствате страхотно и оптимистично. И си заслужава!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest