Подарък с Gabriella Salvete!

Fanola

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Fanola

Мечтаете ли да имате жизнена, мека и здрава коса? Препоръчваме ви да заложите на италианската екологично чиста марка Fanola, която ще се погрижи за косата ви като след фризьорски салон.

Fanola: Революционни продукти за коса

Италианската професионална козметика за коса е създадена през 2004г. и оттогава бележи ръст в продажбите не само на италианския, но и на световния пазар. Тайната на успеха се дължи на продукти, разработени в резултат на научни и природни изследвания, които се предлагат на изгодни цени.

Fanola - марка, която предлага първокласни продукти за коса

Красивата коса е 100% гаранция за повече самочувствие и самоувереност. Но как да имате здрава коса и красива прическа? Можете да разчитате на Fanola Smooth Care Serum - серум, който обвива косъма със защитен филм и осигурява ефективна защита при топлинна обработка. Маска за коса Fanola No Yellow - създадена за блондинки, за да поддържат желания платинен рус цвят на косата. Aктивните съставки включват лилави пигменти, гроздови екстракти и копринени протеини. Въпреки това, в портфолиото на марка Fanola ще откриете и продукти за ежедневна употреба - шампоан против пърхот, оформящ восък за коса или мус за обем на косата. Fanola Nourishing Fluid Crystals е подхранващ серум за коса, който осигурява дълбоко подхранваща грижа за суха коса и заздравяване на краищата.

Доставка:
Сертификати: