Elizabeth Arden Green Tea Душ гелове за жени

          
В наличност   |  (ID: )
25,90 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
12,60 лв

Описание

Ефектът на зеления чай е просто невероятен! Elizabeth Arden Green Tea (1999 г.), поставя началото с тази съставка на цяла серия парфюми и грижовна козметика, която много бързо става любима на целия свят. Знаете ли, че американската марка Elizabeth Arden е допринесла за разпространението на грима сред средната класа в началото на 20-ти век. С козметика Elizabeth Arden можете да сте сигурни, че поверявате красотата на традиции и дългогодишен опит. Най-известните парфюми на Elizabeth Arden са 5th Avenue и Green Tea.

Elizabeth Arden Green Tea

Парфюмната линия Green Tea винаги ви дава прилив на енергия и оптимизъм. Те са чисти, приятни и освежаващи аромати, особено подходящи за топлите пролетни и летни дни. Можете да експериментирате, тъй като серията предлага различни композиции и всеки ден да бъдете различни, тъй като се предлагат на много изгодни цени.

Съвети за козметика Elizabeth Arden Green Tea

Най-популярният продукт е неизменно Elizabeth Arden Green Tea, парфюм от края на миналото хилядолетие, който е смес от цитруси, мускус, жасмин, карамфил и, разбира се, зелен чай. Серията включва и крем за тяло, лосион за тяло и душ гел. "Страхотен и свеж аромат." "Дава енергия и добро настроение." "Изпитан във времето аромат, който обожавам за лятото. " - Това са само няколко от стотиците отзиви на нашия уебсайт. Други популярни варианти са Elizabeth Arden Green Tea Cucumber, Bamboo, Camellia, Mimosa, Summer, Nectarine Blossom, Lavender, Tropical, Yuzu, Exotic, Lotus

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Доволна съм!

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Продуктът е добър и качествен.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest