Dr. Hauschka Eye Balm Околоочни гелове за жени

          
В наличност   |  (ID: )
39,30 лв
Доставка:

Описание

Запознайте се с емблематичната немска козметика Dr. Hauschka, предпочитана от хиляди клиенти в цял свят заради невероятните регенеративни ефекти. Популярната марка е един от пионерите на натуралната козметика още от създаването си през 1967 г. и до ден днешен в нейните продукти ще намерите само внимателно подбрани растителни екстракти, етерични масла и восъци от контролирано земеделие. Натурална козметика Dr. Hauschka вярва, че единственият начин за красива кожа е чрез чистата природа. Доверете се и възстановете естествената красота на кожата ви, както и способността й да се регенерира.

Холистичен подход към кожата според Dr. Hauschka

През 30-те години Рудолф Хаушка основава компанията WALA Heilmittel, която се специализира в хомеопатични природни средства. Няколко години по-късно, отново мислят за грижата за кожата, базирана на същия принцип - цялостен подход към кожата и чисто естествени съставки. Елизабет Зигмунд, експерт в грижата за кожата, му помога да реализира революционната идея и през 1967 г. предлагат холистична козметична линия, още наричана Heilende Kosmetik nach Elisabeth Sigmund (Лечебната козметика от Елизабет Зигмунд). По-късно тази грижа навлиза в козметичната история като марката на Dr. Hauschka.

Кожата може да се грижи за себе си. Ще й покажем как

След повече от 50 години на пазара Dr. Hauschka остава верен на своите първоначални принципи. Уважава кожата и естествения й ежедневен ритъм. Поддържа кожата в различни етапи от живота и чрез естествени екстракти, помага и да се справи самостоятелно с възможни проблеми. Стимулира здравословния баланс и поддържа хармонията на кожата. Всичко това благодарение на уникалното ноу-хау, любовта към природата и внимателно подбраните BIO съставки от цял свят.

Натурална козметика Dr. Hauschka

Днес в портфолиото на козметика Dr. Hauschka ще намерите качествени продукта за грижа за лице, тяло и коса, популярна декоративна козметика и слънцезащитни кремове. Не съдържат парфюм, консерванти, силикони, PEG или минерални масла. Нито един продукт не е тестван върху животни.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Доволна съм от тази марка продукти

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest