Dolce&Gabbana Pour Femme Eau de Parfum за жени

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: )
88,90 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Парфюм Dolce&Gabbana Pour Femme е лансиран през 1992 г., а през 2012 г. този популярен аромат, преливащ от женственост, е осъвременен като Dolce&Gabbana Pour Femme eau de parfum. Според създателите това е една модерна парфюмна композиция, базирана на спиращия дъха аромат на цветя.

Елегантен флорален аромат

Сладка малина, мандарина и нероли – опияняващо трио, което отваря аромата. В мистериозното сърце са скрити жасмин и портокалов цвят, които са готови да завладеят всеки мъж. Опияняващата симфония завършва с топло сандалово дърво и сладко взаимодействие на ванилия и мед.

Чувствайте се красиви и привлекателни във всяка ситуация с парфюм Dolce&Gabbana Pour Femme, който е отличен ароматен аксесоар за всеки повод и настроение.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(5 мнения)

  • 83 % от клиентите го препоръчват
  • 5x мнения на клиенти

Оценки 5x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Както винаги в parfimo цената бе най добра.

  • Разкошен аромат
  • Няна
Искра П.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Много фин и траен аромат

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Не е нов за мен.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Невероятен!

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любим продукт -задължителен елемент от ползваните от мен парфюми

  • Прекрасен
  • Не

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest