Идеи за коледни подаръци за деца

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Идеи за коледни подаръци за деца

Идеи за коледни подаръци за деца

„С червените ботушки потропва дядо Мраз, дечица-веселушки, шейната спря пред нас.“ - време е отново да посрещнем Дядо Коледа. В кой списък на Дядо Коледа ще попаднат вашите малчугани тази година? Вероятно в списъка на добрите и послушните и затова трябва да подготвите идеалните подаръци за тях. Разгледайте нашите специални предложения за коледни подаръци за деца и изберете най-подходящия за вашето дете. Можете да филтрирате резултатите от филтъра в лявата част на страницата по зададени от вас критерии. Използвайте нашия конфигуратор на подаръчни комплекти и изберете точно какви продукти желаете да съдържа детския подаръчен комплект с любимите анимационни герои на дъщеря ви или сина ви.

Най-атрактивните идеи за коледни подаръци за деца

В тази категория ще откриете страхотни предложения за най-малките: детска козметика за тяло, коса и детски парфюми, които могат да бъдат прекрасен коледен подарък за вашите деца. Направете къпането на вашето дете по-вълнуващо и приятно с пяна за вана със страхотен малинов аромат Trolls World Tour 400 ml и с героите на DreamWorks. Разресването на косата никога не е било по-лесно с Revlon Professional Equave Kids Princess Look - балсам за лесно разресване на детска коса. Миенето на зъбите е задължение, което не всички деца обичат. Но когато опитат пастата за зъби Disney 101 Dalmatians, тο ще стане неразделна част от сутрешната и вечерната им рутина.

Предложения за коледни подаръци за деца с любими герои

Друга практична и подходяща идея за коледен подарък за дете е подаръчния комплект с детска козметика за тяло, лице или детски парфюм. Подаръчните комплекти за деца обикновено съдържат душ гел, шампоан, пяна за вана, соли за вана, дезодорант и дори различни пенливи цветни бомбички за вана. Изберете от щурите подаръчни комплекти с миньони Minions Bubble Bath Fun Bath Duo, комплект с елитните бойни единици на Галактическата империя - Star Wars Stormtrooper, комплект с любимите принцеси на Disney Анна и Елза Disney Frozen II - включващ и козметична чантичка, която съдържа EDT 50 ml + душ гел или заложете на комплекта NASA Space Cades Bath Bombs Bath Fizzers Kit и пътувайте с децата си до далечния космос. Не губете време, купете бързо и лесно само с няколко кликвания в Parfimo.bg, опаковайте подаръците си и ги сложете под коледната елха.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest