Душ гел подарък при всяка покупка от Hugo Boss!

David Beckham Classic Дезодоранти за мъже

Без алуминий, Дезодорант

          
В наличност   |  (ID: )
5,90 лв
Доставка:

Без алуминий, Дезодорант

          
В наличност   |  (ID: )
9,10 лв

Описание

Вдъхновете се от Дейвид Бекъм, футболист и секс символ, който не е безразличен към външния си вид, а свежите и елегантни парфюми приема за даденост. Те са толкова важни за него, че от 2005г. представя своята парфюмна марка David Beckham, предназначена за модерните и уверени мъже и жени. За да бъдете хармонична двойка с вашия партньор, можете да изберете серията Intimately Beckham или Signature Collection. Изпробвайте какво са подготвили атрактивното дуо Дейвид и Виктория Бекъм в света на луксозните аромати!

Дейвид Бекъм: Футболна легенда и модна икона

Известният футболист Дейвид Бекъм (1975) е избран за най-добрият млад играч на лигата през сезон 1995-1996, най-добрият полузащитник, а също и най-добрият играч на УЕФА (1999). През 2001г. е обявен за Спортист на годината на Великобритания, а през 2003г. за футболист на Англия. Бекъм е не само успешен спортист, но и популярно рекламно лице. Той също така предлага своя собствена марка парфюми за мъже. А с помощта на съпругата си Виктория Бекъм въвежда и дамски парфюми**.

Популярни парфюми на американската марка David Beckham

Господа, дори и да не ходите на фитнес или да поддържате редовно външния си вид, никога не бива да излизате без хубав аромат. Препоръчваме ви да изпробвате мъжки парфюм Classic Touch от 2018г., в която опитната парфюмеристка Натали Лорсън (Nathalie Lorson) комбинира съблазнителни плодове, дървесни акорди и амбра. Други високо оценени парфюми от марката са Instinct Sport (2012), Beyond Forever (2016), Classic Blue (2014), Respect (2017)… За парфюм David Beckham Homme (2011) футболната звезда казва: „Исках да създам модерен мъжки аромат, който да изразява моя стил“, Искате ли да разкриете тайната на неговия успех? Подчертайте своя чар с парфюм от колекцията на легендата David Beckham!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: