Christian Dior Fahrenheit Eau de Toilette за мъже

В наличност   |  (ID: )
283,60 лв
Доставка:
В наличност   |  (ID: )
195,20 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Ароматът на тоалетна вода Christian Dior Fahrenheit е пълен с контрасти, предназначен е за мъж, който е силен, но същевременно нежен. За мъж, който не крие нежната си страна, но в същото време демонстрира своята мъжественост. Отделните компоненти са контрастни, но заедно създават перфектна хармония. Лансиран е през 1988 г.

Парфюм, създаден за истински мъже

Свежите начални цитрусови нотки се допълват от индийско орехче, лайка, лавандула и нотки на глог и кедър. Сърцето е изпълнено с флорални и дървесни нотки, които се свързват с акордите в основата. Пачули, кожа, ветивер, тонка, слънчев кехлибар и чувствен мускус завършват симфонията от аромати. Не се страхувайте да покажете истинското си лице и да подчертаете уникалната си индивидуалност с тоалетна вода за мъже Christian Dior Fahrenheit.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.7

(3 мнения)

  • 75 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценки 3x


радослав к.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Уникален аромат

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Траен аромат, предполагам с добра проекция, линеен според мен (не се развива много с времето) , със сигурност оригинален продукт. Специфичен, задължително го пробвайте, преди да го купите. Първоначално ми идваше с леко ретро излъчване, впоследствие го харесах... но не съм сигурен дали ще го купя пак.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Прекрасен


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest