Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Чаши

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Чаши

Време ли е детето ви да се научи да пие самостоятелно? Подарете му бебешка чаша със страхотни характеристики! С нея всеки малчуган ще може да се научи да пие без разливане и да поеме по своя собствен път към израстването си.

Вземете безопасни, хигиенични и лесни за употреба бебешки чаши

Бебешките чаши от нашата гама позволяват на вашето дете да пие навсякъде, където има нужда. Те имат и собствена антибактериална защита, така че не е нужно да се притеснявате за вредни микроби. Нещо повече, това не е просто някаква защита, а използва естествените свойства на цинка, така че тя наистина е с най-високо качество и ефективност. Чашата е проектирана така, че детето да се справя с пиенето, без да се разлива. Вашето дете ще се научи да контролира движенията си с нея и ще се подготви да пие от отворена чаша. И така, какво ще кажете за дизайна? Той също е страхотен! Оформените дръжки пасват идеално в ръцете на бебето, а широката, гумирана основа предпазва чашата от преобръщане. Като родители ще оцените факта, че чашата се почиства изключително лесно благодарение на малкия брой части и не съдържа бисфенол А (BPA). И така, какво мислите? Не бихте могли и да си помислите даже за по-добър начин за пиене на вашето дете...

Съвети за модерни чаши и други прибори за хранене на малки деца

Можете да избирате между чаши за тренировки за самостоятелно пиене, неразливащи се затворени чаши, включително модели със сламки, бебешки спортни бутилки със сламки и комплекти от чаши и купички. Всички предлагани от нас продукти са с най-високо качество и са произведени от реномирани проиводители, които гарантират използването на най-новите научни познания и гарантират безопасност за здравето на най-малките. Например точната дължина на накрайника за пиене на бебешката чаша е предложена от невролози и терапевти по развитие на речта. А за материал на шишето е използван висококачествен специален мек силикон, който също отговаря на високите стандарти за безопасност.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest