🎁 Подарък с Escada!
 

Calvin Klein Truth Eau de Toilette за мъже

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Как изглежда истинският мъж и какъв парфюм предпочита? Искате ли да узнаете истината? Тя е скрита в състава на парфюм Calvin Klein Truth for Men (Edt), представен на света през 2002 г. Композицията е в симбиоза със силата на природата, има своите фенове по целия свят дори и днес. Свежият аромат е скрит в чиста и елегантна бутилка.

Фужерна симфония, която ще ви впечатли със своята свежест, допълнена с акорди на пачули и пикантни нотки на пипер. Сърцето на аромата е кардамон, топло сандалово дърво и неповторимият аромат на прясно набраните листенца от босилек. Основните тонове са представени от нотки на кедър и пачули. Покрийте тялото си с аромат на свежест и се насладете на безпогрешен контакт с природата с мъжки парфюм Calvin Klein Truth for Men (Edt).

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.5

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


НН
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

4/5

  • Няма по- добър ежедневен мъжки аромат за топлите месеци.Особено за цената си ! Семплата и свежа интерпретация на окосена трева, сенчести елхови поляни в планината и леките дървесни щтрихи ще ви очароват всеки и път и няма да ви омръзне. Чиста ароматно-фужерна вода - непреходна като ежедневната хигиена.
  • За жалост, неизбежната рефурмулация е факт. Ползвам водата от 20 години и винаги е била произведена в САЩ. Наскоро поръчах отново тук, и с " изненада" забелязах, че е произведен в Испания. Ествествено разликата е осезаема най- вече за тренираните носове, но е разоднен, началните нотки липсват напълно, аромата се разгръща в нова посока и стои много близо до кожата, и общата му трайност е съкратена с 30 %, С две думи :поредната реформулация.....
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много приятна миризма.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: