Bruno Banani Man Eau de Toilette за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
30,10 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
29,40 лв
          
В наличност   |  (ID: )
25,10 лв
          
В наличност   |  (ID: )
15,80 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Bruno Banani Man е вълнуващ аромат за модерния мъж, който води активен начин на живот. Впечатляващата композиция Bruno Banani Man се развива с традиционните лавандулови нотки към пикантно сърце, подкрепено от топли дървесни акорди. Многопластовият аромат от 2000 г. напомня и за съблазнителното ухание на кафе с ванилия. Той е подходящ през по-хладните есенно-зимни дни.

Аромат на лавандула, анасон и зрънца тонка

Парфюм Bruno Banani Man се отваря със сладко ухание на вечнозелена лавандула, босилек и остър анасон, които се редуват с флорални компоненти в сърцето заедно с кафе, карамфил и кимион. В основата се развиват чувствени нотки на пачули, топла ванилия, кедър и зрънца тонка. Ароматният микс се предлага в нестандартен флакон.

Парфюми Bruno Banani

Марка Bruno Banani е създадена през 1993 г. и от 2000 г. е известна в света на парфюмите, както и в модната индустрия. Става известна с иновативната си маркетингова комуникация, като избира африканския континент, орбитална станция или подводен свят за своята реклама. Необичайните парфюми Bruno Banani могат да бъдат вариант да създадете своя уникален начин на живот. Те не са за всеки!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Makaveli
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

няма

  • Дълготраен, много свеж аромат
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: