Lip Gloss Spinner при покупка на козметика за лице!

Acqua di Parma Colonia Одеколони

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Ексклузивност, лукс и елегантност - това са основните символи, които перфектно описват италианска марка Acqua di Parma. Тази изключителна и успешна марка е на пазара преди повече от сто години и успява да запази престижа си и до днес, като се асоциира предимно с нишови парфюми. В нейната широка и разнообразна гама ще откриете предимно одеколони, парфюмни и тоалетни води. Acqua di Parma обаче ще ви привлече не само с очарователните си аромати, но и с флаконите в стил арт деко, които са гордостта на марката. И ако стилът, елегантността и блясъкът са важна част от живота ви, не бива да пропускате парфюм Acqua di Parma.

История на Acqua di Parma

Луксозната марка Acqua di Parma е създадена през първата половина на 20-ти век. През 1916 г. в малка парфюмерийна фабрика в сърцето на стария италиански град Парма най-добрите майстори от бранша създават първия италиански одеколон. Това е модерен, лек и свеж аромат, който е много различен от силните, тежки и наситени немски одеколони по онова време. Първият италиански одеколон е създаден само от естествени съставки. Още през 50-те години на миналия век този иновативен аромат е предпочитан от холивудските звезди. По време на посещенията си в Италия те посещават магазините на компанията и купуват известния италиански одеколон в големи количества в елегантен флакон в стил арт деко. От 60-те години на миналия век Acqua di Parma се превръща в марка, насочена предимно към елита на обществото. Престижът на марката нараства още повече през 2001 г., когато тя е закупена от LVMH и предлага предимно луксозни продукти. Тази компания предлага не само марката Acqua di Parma, но и шампанското Moët и световноизвестните модни артикули Louis Vuitton. Въпреки това в наши дни почти всеки може да си позволи парфюми и козметика Acqua di Parma.

Луксозни и класически парфюми Acqua di Parma

Прочутата марка Acqua di Parma предлага широка гама от дамски и мъжки парфюми, които са любими на многобройните ценители на първокласни аромати. Отличават се с разкошни композиции, съдържащи най-изтънчените есенции и екстракти. Очаквайте флорални и плодови нотки с полъх на Средиземноморието. Един от най-популярните парфюми от тази марка е лекият и освежаващ Acqua di Parma Colonia.**

Не пропускайте да се поглезите с нишов парфюм Acqua di Parma?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: