Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Водоустойчив
Натурална
Cruelty free
Веган

Слънцезащитни продукти за тяло

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Слънцезащитни продукти за тяло

Слънцезащитен крем или слънцезащитен лосион за тяло е необходима слънцезащитна козметика за възрастни и деца по време на всеки престой на силно слънце. Предпазва кожата от UV лъчи и същевременно я подхранва и хидратира. Използвайте слънцезащитен крем за тяло , който предотвратява зачервяване на кожата и предпазва от слънчево изгаряне. Съвременните продукти не оставят мазен филм , лесно се нанасят и абсорбират, някои дори ускоряват тена.

Най-популярният слънцезащитен крем

В нашия електронен магазин ще откриете висококачествени слънцезащитни продукти под формата на лосион, крем или масло от доказани марки като PIZ BUIN, Clarins, Dermacol, Guerlain, Lancome или Juvena. През лятото със сигурност ще се влюбите във водоустойчивите слънцезащитни кремове , които действат дори по време на престоя ви във водата. Ако кожата ви е чувствителна и склонна към екзема, изберете от широка гама слънцезащитна козметика за чувствителна и алергична кожа .

Какво означава SPF?

Основният критерий при избор на слънцезащитен крем е слънцезащитния фактор на продукта или накратко SPF(Sun Protection Factor). SPF защита : ниска 6–10, средна 15–25, висока 30–50 и много висока 50+. Защитният фактор просто показва времето след нанасяне през което можете да сте изложени на силно слънце без да изгорите. Високо в планината и във вода нанасянето на слънцезащитен крем трябва да се повтаря по-често. По-висок фактор също е необходим за чувствителната бебешка кожа. В електронния магазин ще намерите и слънцезащитни кремове за деца , които не съдържат химични филтри .

За да се насладите наистина на топлото лятно време и жаркото слънце, слънчевите бани или на почивката в планината или на плажа със семейството си, не забравяйте предварително да осигурите ефективен слънцезащитен крем за тяло .

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest