Schwarzkopf

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Schwarzkopf

Легендарната немска марка за грижа за косата Schwarzkopf е една от най-популярните марки вече повече от 120 години. Познавате добре продуктите за грижа за косата и бои за коса Schwarzkopf от лавиците на аптеките, супермаркетите и онлайн магазините. Всички предпочитаме изгодните ѝ цени, но също така и ефективността и постоянните иновации, които използва, за да подобри асортимента си. Schwarzkopf следва най-новите тенденции в грижата за косата, но много често създава свои собствени тенденции. Тя споделя с клиентите си голямата страст към красивата коса.

Schwarzkopf: Повече от 100 години страст за красива коса

Историята на марката Schwarzkopf започва в Берлин още през 1898 г. Ханс Шварцкопф отваря собствена дрогерия и поради липсата на качествена козметика за коса започва да разработва собствени продукти. Първият такъв продукт е революционен шампоан на прах, последван от течни и кремообразни шампоани, както и от други продукти за грижа за косата, стилизиране и нежно боядисване. Почти всички продукти за коса скоро стават хит** и Schwarzkopf бързо придобива популярност не само в Германия, но и в други страни по света.

Популярна козметика за коса Schwarzkopf

Популярната марка с добре познатото лого със силует на черна глава вече предлага богато портфолио от продукти. Независимо дали става въпрос за линията за грижа Schauma, фиксиращите лакове за коса Taft, боите за коса Palette или стилизиращите продукти got2b, можете да сте сигурни, че косата ви ще бъде в добри ръце. Не забравяйте продуктите за грижа за косата Schwarzkopf Professional, на които разчитат милиони фризьори по света и техните доволни клиенти.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest