Настройки за филтриране

Парфюми с аромат на пудра

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Парфюми с аромат на пудра

Елегантни, женствени, деликатни... пудрените парфюми са класически избор, който жените харесват от десетилетия. Може би защото са на пазара от доста време, някои хора ги смятат за старомодни и неактуални. Но това съвсем не е така, защото съвременните парфюмеристи умело ги съчетават в изумителни ароматни композиции, някои от които са доста модернистични и минималистични. Популярността на модерните пудрени парфюми нарасна неимоверно през последните години. Според някои проучвания пудрените нотки могат да подобрят настроението, да предизвикат мили спомени от детството и да ви накарат да се чувствате в безопасност. Ако не обичате острата миризма на цитрусови или дървесни нотки, тогава изисканите пудрени аромати са идеалният избор за вас.

Парфюми с аромат на пудра

Някога пудрите за лице и тяло са били задължителна част от козметичния комплект на дамите. Една от най-старите тайни за разкрасяване е легендарната оризова пудра, която е била използвана от милиони жени, особено от японските гейши. Когато тази популярна пудра пристигнала в Европа, богатите благороднички добавяли към нея флорални аромати, включително ирис. Днес това цвете е една от основните нотки в пудрените парфюми. 

Както може би се досещате, пудрените парфюми не съдържат пудра. За постигане на уникален пудрен аромат, парфюмеристите добавят в парфюмните си композиции ирис, теменужка, роза, лавандула, мускус и ванилия. А съвременните парфюми в днешно време също разчитат в голяма степен на синтетични пудрови нотки. 

Как ухае пудрен парфюм?

Пудрените парфюми ще ви изненадат със своята мекота и нежност, с перфектна хармония на ароматните съставки. Те са достатъчно елегантни за специални поводи, често носени от булките в сватбения им ден и същевременно могат да бъдат леки и свежи, идеални за ежедневно носене. 

Пудрените нотки се открояват в дървесните и мускусните аромати, придават дълбочина на цветните и плодовите парфюми и омекотяват интензивните ухания на ванилия, кехлибар и пачули в ориенталските. Сладките и чувствени пудрени парфюми лесно ще ви спечелят, изберете от най-популярните пудрени аромати в тази специална селекция!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest