Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Натурална
Веган

Против подсичане

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Против подсичане

Коварният детски обрив от пелени или т.нар. подсичане е страшно неприятно изживяване както за детето така и за родителите. Какво всъщност представлява подсичането и как можем да го предотвратим? Обривът от пелени представлява зачервяване и локално раздразнение на кожата, което може да се появи по дупето, но и на други места по тялото на бебе или малко дете. Обикновено подсичане се появява, когато кожата на бебето е мокра дълго време или е в близък контакт с пелената или дрехата. Имайте предвид, че обривът от пелени е нормална част от майчинството и няма от какво да се притеснявате. Той може да се появи дори ако полагате най-добрите грижи за вашето малко слънчице!

Как да се справим с подсичането?

Не се отчайвайте, защото в наши дни има много начини да предотвратите и да премахнете обривите от пелени. На първо място, внимавайте за пелените и ги сменяйте често, за да ги поддържате чисти и сухи. Когато избирате пелените, заложете на естествени и хипоалергенни продукти, които ще предпазят нежната детска кожа от появата на неприятните обриви и раздразнения на кожата по възможно най-добрия начин. Също така следете дали пелените на бебето ви не са прекалено малки или прекалено големи за него. При всяка удобна възможност оставяйте бебето си без пелена през деня, за да може кожата да изсъхне. Важно да оставите кожата на бебето да диша свободно и да не му обличате прекалено тесни дрехи, които биха нарушили добрата въздушна циркулация, а оттам биха довели и до появата на влага. По време на къпане внимателно измийте откритите части на тялото на бебето и се опитайте да избегнете одраскване. А какво да правите ако то вече е подсечено? Не се паникьосвайте. Просто нанесете специален мехлем против подсичане, за да заздравите кожата и да я предпазите от по-нататъшно раздразнение.

Грижата за детската кожа е наш приоритет

Ключът към здрава и жизнена бебешка кожа е ежедневната козметична грижа. Използвайте нежни и безопасни продукти, които са предназначени специално за вашите малки ангелчета. Например, тествайте хипоалергенен 96% натурален крем против подсичане, чийто ефект е основно насочен към предотвратяване на обриви от пелени. Негова основна съставка е термална вода Uriage, която успокоява, създава защитна бариера, но също така освежава и заздравява увредената кожа. Друг помощник може да бъде нежен почистващ крем за зоната на пелените или грижовен веган крем с цинков оксид, който има 99% натурален състав. Изберете най-доброто за вашето бебе и малко дете от широката гама продукти против подсичане и със сигурност ще осигурите нужното спокойствие на детето, както и на самите вас като родители.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest