Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка Серия
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Пинсети

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Пинсети

Пинсетите са най-добрият и все още ненадминат помощник в борбата с нежеланото окосмяване, особено в областта на лицето. С добра пинсета лесно можете да постигнете идеално поддържани вежди. Пинсетите са част от козметичното оборудване на всяка жена и също толкова практични и за мъжете. Повечето хора дори не могат да си представят грижата за тялото без него и го носят със себе си през цялото време. Кой е най-добрият помощник в борбата срещу нежеланото окосмяване и може да е с вас навсякъде? Козметичните пинсети аксесоар, необходим за всеки козметичен комплект.

Можете да изберете пинсети с удобна дръжка или осветление

Предлагаме огромен избор от пинсети на известни козметични марки. Този инструмент може да се различава главно по форма, материал и размер. Някои пинсети имат удобна дръжка, която улеснява работата, а други предлагат и практични пинсети с осветление, с които ще постигнете професионални резултати с минимални усилия и в недобре осветена среда. Благодарение на удобните пинсети няма да пропуснете и косъмче!

ТОП пинсети: Sally Hansen Eazy Tweezy

Изключително популярни сред нашите клиенти са пинсетите за вежди Sally Hansen Eazy Tweezy. Техните широк връх и дръжка гарантират прецизно и лесно оформяне на веждите. Марка Sally Hansen е американска легенда, която днес освен в категорията за епилация се фокусира и върху лаковете за нокти (предлага над 300 нюанса) , грижа за ноктите, продукти за автобронзиране и много различни други козметични средства. Вижте какво можете да поръчате от тази марка, освен страхотните пинсети, които предлага.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest