Настройки за филтриране

Physicians Formula

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Physicians Formula

Ползвали ли сте поне един продукт на популярната грим козметика Physicians Formula? Наситените нюанси, луксозният дизайн и най-вече нежната грижа към кожата, дори за най-чувствителната кожа, извеждат Physicians Formula да се утвърди като един от лидерите в козметичната индустрия. След като я изпробвате, несъмнено ще я предпочитате!

Physicians Formula дори за най-чувствителната кожа

Марката се ражда от една голяма любов, много чувствителна кожа и любящ съпруг, който по стечение на обстоятелствата е известен алерголог. През 30-те години на миналия век Франк Крандал наблюдава как неговата съпруга с изключително чувствителна кожа търси грим, който да не дразни кожата ѝ. След безрезултатно търсене той решава да разработи грим и за най-чувствителната кожа. Успява и днес Physicians Formula е синоним на козметика с отлична поносимост към кожата.

Без дразнещи съставки

Това е посоката, която следва марка Physicians Formula. Всички продукти се тестват и трябва да отговарят на най-строгите изисквания. Повече от 150 дразнещи съставки, които обикновено се използват в козметичните продукти, са табу за марката. Продуктите ѝ са хипоалергенни и безопасни за чувствителната кожа и очи. Освен това козметиката Physicians Formula е абсолютният американски лидер в производството на бронзанти и минерални пудри за лице. Изпробвайте ги и се уверете сами!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest