Настройки за филтриране

Парфюми с кокос

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Парфюми с кокос

Искате ли да се пренесете на тропически плаж точно сега? Да се наслаждавате на жаркото слънце, да слушате шума на морето и да се оставите да бъдете отнесени от безгрижната лятна атмосфера? Нищо няма да ви отведе там по-бързо от парфюм с аромат на кокос. Уникалният аромат на кокос действа като директен билет за екзотичен рай

Хората често свързват аромата на кокос с козметиката за тен и не грешат. Производителите на слънцезащитни продукти обичат да избират тропическия аромат на кокос, но тук той не се откроява толкова силно, колкото при парфюмите. Кокосовият парфюм може да бъде истински "шедьовър". Пригответе се за уникален аромат, който е много по-лек и свеж от този на слънцезащитния крем.

Кокосов парфюм за лятото

Когато европейските изследователи през XVI в. постепенно откриват живописните острови в Тихия океан, те се натъкват на непознат дотогава плод с много твърда черупка. Сладката кокосова вода и сочната бяла месеста част веднага се харесали не само на тях, но с течение на времето и на почти всички, които имали възможност да опитат екзотичния плод.

Кокосовият орех бързо си проправя път в рецептите за всякакви деликатеси, но и в алтернативната медицина. Кокосовото масло е една от звездите в грижата за кожата и косата и може да се открие в безкрайно много козметични продукти. И не на последно място, ароматът на кокос се среща често и в съвременните парфюми.

На какво ухаят кокосовите аромати?

Всички познаваме кокосовия аромат, който може да предизвика чувство на щастие и удовлетворение. Но как ухае кокосът в парфюмите? Определено не очаквайте нещо прекалено сладко. Кокосовите парфюми обикновено са изпълнени с екзотичен, плодово-ядков аромат, който запазва приятна свежест. Подобно на усещането за лек летен бриз. Точно затова кокосовите парфюми са идеални за топлите пролетни и летни дни. Но те имат какво да предложат и през зимата. Те могат да събудят приповдигнатото настроение на летните забавления дори в най-студения ден от годината.

Кокосът може да се открие както в дамските, така и в мъжките парфюми. Той може да е звездна съставка номер едно, но може да свири втора цигулка със същата грация. Открийте най-красивите му комбинации. Той се съчетава добре с цветя и плодове. Лилия, жасмин, теменужка, нероли, портокалов цвят, цитруси и праскова са популярни съставки, които се комбинират добре с кокосовия аромат. Парфюмеристите често смесват кокос с ванилия, сандалово дърво, мускус, коняк или шоколад. Изберете своя кокосов парфюм и се насладете на мига на лятото, когато пожелаете.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest