Настройки за филтриране

Парфюми с диня

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Парфюми с диня

Прясно нарязана, охладена диня, сервирана в горещ летен следобед... малко неща пресъздават по-добре атмосферата на топлите летни отпускарски дни. Динята е любимо лятно лакомство, а благодарение на невероятната ѝ способност да ни напомня за всички радости на летния сезон, ароматът ѝ все по-често се появява и в парфюмите. Ползвали ли сте парфюми с диня?

Аромат на диня? Търсете съставката calone

Ако се напръскате с парфюм и усетите лекия плодов аромат на диня, вероятно няма да откриете диня в ароматната пирамида. Ароматът на диня в парфюмите е заменен от съединението калон - една от най-известните синтетични съставки, която започва своята златна ера през 90-те години на ХХ век и продължава и в наши дни. Ако искате да усещате аромат на диня в парфюма си търсете парфюми, които съдържат съставката калон (calone).

Динята може да бъде доста объркваща в други отношения. За някои тя е плод, а за други е зеленчук. От ботаническа гледна точка динята е семейството на тиквите и краставиците. Известни на научката към момента са над 1200 вида диня. Древните египтяни са отглеждали дини още около 2000 г. пр.н.е., а днес японските фермери се опитват да отглеждат диня в най-различни необичайни форми - от сърца до кубчета, които вероятно са предназначени да се поберат по-добре в хладилника.

На какво ухае парфюм с диня?

Парфюмът на диня ухае на лято и навява летни спомени през цялата година. Кой не мечтае слънцето да гъделичка кожата ви докато се излежавате в хамак в градината. Това е точния момент някой да донесе охладена освежаваща диня от хладилника. И парфюмът с диня е свеж и е перфектен за горещите летни дни. Ароматът му може да бъде от сладко-плодов до воден, много забавен и съвършено младежки. Кой парфюм с аромат на диня ще изберете?

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest