Moschino

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Moschino

Moschino ще ви забавлява! Например EDT Toy (2014 г.) има весела опаковка под формата на плюшено мече.! И наистина - очарователното плюшено мече носи успокояващ лавандулово-дървесен аромат за целогодишна употреба, за жени и мъже. Грейпфрутово-розовият дамски аромат Fresh Couture Pink (2017) на Moschino имитира флакон на почистващ препарат. Moschino създава и парфюми с по-стандартни флакони, като Couture! (2004 г., дамски) и Friends Men (2005 г., мъжки), но никога не пропуска хумора и иронията в творбите си.

Moschino: италиански аромати, нестандартни от пръв поглед

Италианската модна къща Moschino е основана през 1983 г. от Франко Москино (1950-1994 г.), известен като "италианския Ж. П. Готие". Известен е с екстравагантните си дизайни на дрехи и аксесоари, както и с игривите си парфюми. Първият дамски аромат на Moschino е създаден през 1987 г. Три години по-късно предлагат и мъжки аромат, а компанията продължава с парфюми за мъже и жени под линията Moschino и Cheap and Chic. Ароматите на Moschino се създават от известни парфюмеристи като Оливие Полж, Илиас Ерменидис, Алберто Морилас и Натали Лорсон. През 2013 г. дизайнерът Джеръми Скот става творчески директор на Moschino. Забавните колекции от дрехи и парфюми, които създава впоследствие, са вдъхновени от бързото хранене, поп културата, анимационния телевизионен сериал "Спондж Боб" и куклата Барби.

Кои други парфюми Moschino са популярни?

Дамски парфюм Moschino Cheap and Chic I Love Love (2004 г.) е много предпочитан за лятото. За дамите, които предпочитат лукса и искат постоянно да се движат в облак от чувствени аромати, Moschino Fresh Gold Couture EDP и EDT (2017 г.) ще се хареса. И двете композиции са вдъхновени от златото - жълтия благороден метал, който от незапомнени времена очарова жените под формата на бижута. Очарователната дамска тоалетна вода So Real Cheap and Chic (2017 г.) на Moschino на свой ред възхвалява радостта от живота и артистичния стил на Салвадор Дали. Мъжете (а впоследствие и дамите предпочитат EDT Forever For Men на Moschino - вечен аромат, вдъхновен от оригиналната и леко провокативна мода на марката. Той се отличава със съчетанието на цитрусови плодове, подбрани подправки и дървесни акорди. Просто позволете на Moschino да вдъхнови и вас!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest