Mexx Life Is Now For Him Eau de Toilette за мъже

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Холандска марка Mexx печели своите почитатели с младежка мода за жени, мъже и деца, стилни аксесоари, популярни часовници и не на последно място със своите свежи ароматни композиции. Една от най-успешните световни модни марки винаги търси вдъхновение от от пулсиращата енергия на града, а колекциите й са предимно за младежи на възраст до 25-30 години.

Mexx: Марка, вдъхновена от целувката

Всичко започва през 1986г. чрез сливане на 2 марки на модния дизайнер Rattan Chadha. През 70-те и 80-те години на миналия век той създава мъжко облекло под марката Mustache и дамско облекло с етикета Emanuelle. След известно време решава да обедини тези марки в една. Взима началните буква от всеки бранд и добавя "хx", американски символ за целувка. Днес е една от най-известните модни марки, а колекциите й се предлагат в повече от 55 страни по света.

Парфюми Mexx

Подобно на дрехите, парфюмите на тази марка са младежки, свежи и много разнообразни. Едно от най-успешните творения е Life is Now, чийто аромат се предлага в дамски и мъжки вариант. Ако харесвате свежи цитрусови нотки, парфюм Mexx Woman с неустоим искрящ аромат на лимон и бергамот определено ще ви спечели. Парфюми Mexx са предимно свежи и енергични композиции, подходящи за всеки ден и непретенциозни поводи, отличават се с разнообразие и огромен избор. Повечето от тях са създадени с помощта на парфюмеристите Benoist Lapouza и Nathalie Lorson.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(5 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 5x мнения на клиенти

Оценки 5x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много добър!

  • Препоръчвам!
  • Няма
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Бърза доставка

  • Качествен продукт
  • Няма недостатъци
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Хубав и качествен. Малко по-силен

  • Качество
  • Няма
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

добър, но по тежък аромат

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

точно и коректно


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest