Laura Biagiotti Roma Uomo Eau de Toilette за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
64,30 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: )
53,20 лв
          
В наличност   |  (ID: )
45,70 лв
          
В наличност   |  (ID: )
35,80 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Мъжкият парфюм Laura Biagiotti Roma Uomo отразява атмосферата на Рим и олицетворява най-доброто от италианския стил и чар. Това е чувствен аромат за взискателни мъже. Roma Uomo съдържа зелени, цитрусови, дървесни и флорални тонове, чийто гениален микс ще ви придаде усещането за уникалност. Парфюм за мъже Roma Uomo, може да се използва през цялата година и е създаден през 90-те години от талантливата парфюмеристка Аник Менардо. Благодарение на този аромат ще привлечете вниманието на околните към себе си - особено на дамите.

Зелен цитрусово-дървесен парфюм Roma Uomo:

  • вечна класика, подчертаваща мъжествеността и силата на характера
  • мъжки парфюм, изпълнен с италианска страст и темперамент
  • начални нотки - розов грейпфрут, мандарина, босилек и лавър
  • средни акорди от здравец, дърво, смола, ванилия и мускус
  • представителен флакон, който отразява традиционната римска архитектура

Парфюмите на Laura Biagiotti

Laura Biagiotti е една от най-големите италиански модни компании. Известна е с дрехите от кашмир , луксозни обувки, чанти, аксесоари и парфюми. Нейната основателка е модната дизайнерка Лаура Биаджоти, изучавала литература, искала да се посвети на археологията, но в крайна сметка съдбата решила друго. Може би е за добро, защото елегантните дамски и мъжки парфюми от Laura Biagiotti, са заредени с италиански стил и чар. Те са леки и изразителни и обичани от потребители от цял свят.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(5 мнения)

  • 88 % от клиентите го препоръчват
  • 5x мнения на клиенти

Оценки 5x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Перфектно!

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Ползвал съм го и преди. Цената при Вас е много добра

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Често го ползвам. Доста нестандартен аромат. На моята кожа се усеща през целия ден.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

ползвал съм го

Алексаднър
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Много интересен, малко нестандартен за мъжки аромат. В началото малко сладникав и цветен но след това преминава плавно в основата. На моята кожа накрая усещам някаква пудрова нотка ,комбинерана с аромата на бензоин. Като цяло хубав ,топъл, уютен и много шлейфов аромат! Аз го нося на спецялни поводи ,като един - два шпика се усещат повече от 6-7 часа.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest