Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Без алкохол

Лакочистители

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Лакочистители

Лакочистителят ефективно и нежно премахва лака от вашите нокти. Съвременните лакочистители осигуряват на ноктите необходимата защита благодарение на високото съдържание на хидратиращи компоненти и витамини. Лакираните нокти са хубави и секси, но постоянното лакиране е тежест за тях. Затова заслужават специални грижи, важна част, от които е добрия лакочистител.

Най-добрите лакочистители за нокти

Collistar, Sally Hansen, Astor, но също така Xpel и Dermacol са сред ТОП марките производители на лакочистители. Всички съвременни лакочистители са деликатни към ноктите, а някои от тях дори подхранват ноктите и предотвратяват прекомерното им изсушаване. Повечето от тях са вече без ацетон.

Как да използвате лакочистител?

Нанесете малко количество върху памучен тампон и внимателно забършете остатъците от лак от ръцете и краката си. След като премахнете лака от всички нокти, измийте добре ръцете си и нанесете защитен или цветен лак по ваш избор. В случай, че имате олющен лак за нокти, а лакочистителя е свършил, има 4 спешни начина да премахнете лака от ноктите си: лак за коса, дезодорант, пила или пребоядисване на ноктите с нов лак, за предпочитане безцветен ( след това избършете двата слоя с тампон).

За да предотвратите това и да не изпадате в такава ситуация, изберете от огромния избор лакочистители от световни марки. За да се наслаждавате на красиви и поддържани ръце и нокти, не забравяйте да се погрижите и за качествен и грижовен лакочистител.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest