Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца

Kérastase

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Kérastase

Всяка жена мечтае за здрава коса и перфектна прическа. Според Kérastase това може да се постигне с качествена персонализирана грижа, която марката предлага от 1964 г. От години френската марка работи с най-престижните фризьори, за да предложи на клиентите си луксозна грижа и иновативни решения за всички типове коса. В портфолиото на марката можете да откриете продукти, предназначени за употреба само във фризьорски салони, така и за домашна грижа, вдъхновени от съвременния начин на живот и най-новите научни открития.

Професионална грижа за косата от Kérastase

През 60-те години на миналия век грижата за косата е буквално в зародиш. Шампоаните, разбира се, са предимно за измиване на косата, а жените дори и не могат да си представят, че може да има подхранващи продукти или дори комплексни решения за отделните типове коса. В този момент на пазара се появява френската марка Kérastase. Усъвършенстваните технологии, сътрудничеството с водещи фризьори и желанието за ефективна грижа за косата поставят солидна основа на тази марка, която през годините непрекъснато повишава стандартите за грижа за косата. Kérastase вярва, че здравата коса = красива коса. Ето защо тя разполага с портфолио от легендарни продукти с ценни съставки, които проникват във влакната на косъма и го възстановяват отвътре. Резултатът от грижата за косата с Kérastase е силна, еластична и най-вече здрава коса.

Луксозно решение за всички типове коса

Подарете си луксозен домашен ритуал с професионалната грижа за коса от Kérastase. Изпробвайте уникални шампоани или, ако предпочитате комбиниран шампоан с балсам, само балсами и маски, както и невероятни стилизиращи продукти. Изберете според типа на косата си - за тънка и слаба коса е подходяща серията Kérastase Densifique и Résistance, докато сухата коса се нуждае от подхранващата гама Nutritive. За боядисана коса изберете Kérastase Réflection. За максимален блясък популярните продукти Elixir Ultimate и Aura Botanica ще зарадват любителите на натуралната козметика. Изберете уникална грижа за косата за вашия тип коса. Защото когато става въпрос за луксозна грижа за косата, никога не трябва да правите компромиси.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest