Juliette Has A Gun Lady Vengeance Eau de Parfum за жени

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: )
94,90 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Марката Juliette Has A Gun е вдъхновена от една от най-известните романтични истории в света, написана от Уилям Шекспир. И защо е наречена с това име? Основателите са искали оръжието да изразява необузданата свобода, която са дали в ръцете на жените, за да могат безстрашно да се противопоставят на мъжете. Марката, чийто основател е внукът на известната парфюмеристка Nina Ricci, Роман Ричи, стартира през 2006 г. и още с първия си аромат показва, че е способна да предлага отличителни аромати.

Парфюми Juliette Has A Gun

Провокативни, характерни, изключителни. Ароматите на Juliette Has A Gun са точно такива, опаковани в уникални флакони. Горд представител е парфюм Juliette Has A Gun Madame, който съчетава много женствени флорални акорди, топли дървесни нотки и сладко докосване на ванилия. Няма как да не споменем и унисекс парфюм Juliette Has A Gun Anyway, който съчетава свеж лайм, нероли, жасмин, дървесни нотки, хедион, амброксан и чувствен мускус.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest