Безплатна доставка и подарък с HUGO BOSS!

JOOP!

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката JOOP!

Немска марка JOOP! ще се хареса на всички, които искат да бъдат различни, да подчертаят стила си по необичаен начин и да покажат себе си в на-добрата светлина. Компанията предлага дамски и мъжки парфюми още от 1987г., а днес се радва на хиляди почитатели по цял свят. Парфюм JOOP! Home е легенда, която стартира от работилницата на парфюмериста Мишел Алмейрак.

Марка JOOP! е символ на смели и елегантни аромати

Волфганг Йооп (роден 1944 г.) е немски дизайнер и основател на марка JOOP!, след като завършва гимназия, записва психология по настояване на баща си. Той обаче не е удовлетворен и напуска училище, започва да изучава това, което наистина го влече - изкуството. Йооп също не завършва художественото училище. През 1970 г. печели трите основни награди в конкурс за дизайн, обявени от списание Constance, и светът най-накрая научава за него. Марка JOOP! е основана през 1978 г., но смелият дизайнер добавя удивителен знак, за да се различава от фамилното си име. Днес марката предлага преди всичко дамски и мъжки парфюми, луксозна мода и аксесоари. Парфюми JOOP! се отличават с плодови, свежи и сладки чувствено ориенталски нотки. В асортимента ще откриете дезодоранти, душ гелове и лосиони за тяло.

Най-търсените парфюми на марка JOOP!

Най-продавани са JOOP! Homme (1989 ) и JOOP! Le Bain (1989), и двете композиции са с полъх от Ориента. Успехът им е последван от дамски парфюм JOOP! All about Eve (1996) и JOOP! Femme (1987), както и от цветно-плодовият JOOP! Wow , отражение на фаталната жена със свободен дух. Холивудската актриса Мила Йовович е рекламно лице на кампанията, в чийто рекламен клип си партнира с бяла пантера.

Доставка:
Сертификати: