Gillette

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Gillette

В стремежа си да осигури на мъжете най-доброто и гладко бръснене, марка Gillette доставя на пазара своите ножчета за бръснене повече от 100 години. Акцентът се поставя на: прецизност, смела визия и иновации, които е правят абсолютния номер едно в областта на бръсненето. Днес е надежден партньор не само за мъжете, но и за жените. "За мъжете - най- доброто!" това е мотото на компанията. Благодарение на упоритото търсене за съвършенството, днес с чиста съвест може да се каже, че Gillette наистина предлага най-доброто за мъжете. И всъщност не само за тях.

Самобръсначки Gillette

В миналото е имало само един начин да се постигне идеално гладко бръснене - посещение при бръснаря. Въпреки че е изключително приятно и релаксиращо изживяване, то донякъде отнема много време. Основателят на марката King C. Gillette, променя това като прави остриетата на бръснарските ножчета невероятно тънки, но все пак много издръжливи и ефективни. И така, в началото на 19 век е създадена първата самобръсначка Gillette за еднократна употреба, с която вече можете да се наслаждавате на качествено бръснене от уюта на дома.

Gillette Mach3, Fusion и Venus

Повече от сто години иновациите, които правят са водещи в индустрията. През годините представят първата променлива регулируема самобръсначка за 3 различни вида брада, първата въртяща глава и постепенно дву и триредови ножчета за бръснене Gillette Mach3. Революционната линия Gillette Fusion е с 5 дяволски остри ножчета. Междувременно жените също започват да копнеят за идеално гладка кожа. Gillette се вслушва в желанията им и предлага любимите дамски самобръсначки Gillette Venus. Сигурни сме, че това не е всичко, може би вече разработват още едно невероятно нововъведение, което ще улесни бръсненето както за мъже, така и за жени.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest