ESCADA Especially Escada Eau de Parfum за жени

категория: Eau de Parfum
2x
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти ESCADA Especially Escada Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Парфюм Especially Escada е луксозна композиция, която ще се хареса на дамите, които само искат да подчертаят своя чар. Опияняващи розови акорди акцентират в кадифено топлото съчетание, с което можете да се насладите на всеки един момент, независимо от повода. Тази луксозна ода на радостта е увенчана с необичайно златисто-розов флакон.

Цветен и сладък аромат

Especially Escada е кадифена и деликатна комбинация от рози, покрити с капки сутрешна роса, придружени от чувствения иланг-иланг . Крушата в началото на аромата добавя сладкия акцент в цялата композиция. Парфюм Especially Escada е дело на великия парфюмерист Jean-Michel Duriez, лансиран през 2011 г.

Според клиентите

„Флорален аромат с прекрасен шлейф и изумителна трайност на моята кожа." (Анонимен). Според Весела Канева: „ Луксозен аромат, напомня ми на разходка в розариум след дъжд.... Подходящ за работа и театър, за срещи, за рокли и панталони, за маратонки, през зимата и лятото ".

Мнения за продукта 5.0

(оценен 2x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценка 2x


Марияна

Първоначално не ми хареса, сметнах го за пекалено лек и обикновен дамски аромат. Нищо интересно или необичайно. Но този парфюм определено ме впечатли в последствие! Цял ден усещах аромата, нещо което не ми се случва с много тежки парфюми. Без да се усетя го помирисвах от китката си и ме опияняваше. Втори ден - от първото вдишване усетих крушата. Сладка и свежа. Носих го цял ден. Той не спира да се развива. Отнасяше ме на плажа с коктейл в ръка. Уникален и траен парфюм!

Галя

Горещо препоръчвам.

  • Типичният нежен дамски аромат.
  • Няма такова.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: