Подарък с Gabriella Salvete!

Davidoff

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Davidoff

Освен всичко друго, марка Davidoff дава на света изключително популярния легендарен мъжки парфюм Davidoff Cool Water (1988). Ароматът е гейзер от свежест със съблазнителни съставки - лавандула, морски акорди, мента, кориандър, жасмин, нероли, здравец, кехлибар, мускус, кедрово дърво и тютюн. През 1996 г. е създаден и дамски парфюм Davidoff Cool Water (Edt), фин аромат с нотки на пъпеш, праскова и роза. Символизиращ най-красивите морски пейзажи и приказни езера.

Davidoff: От пури до парфюми

Световноизвестната марка Davidoff е основана от Zino Davidoff (1906-1994), син на руски еврейски емигрант. Той беше наречен Царят на пурите, защото посвещава живота си на тютюна и пътуванията. Винаги е успявал да му се наслади на 100% и се е възползвал от всяка възможност за бизнес. Първоначално швейцарската компания Davidoff се занимава с продажбата на пури, тютюн и всякакви аксесоари за пушене. Парфюми Davidoff излизат на световните пазари през 80-те години и са предназначени както за мъже, така и за жени. Днес компания Davidoff предлага коняк, чаши, отлично кафе, кожени аксесоари, часовници, канцеларски материали и други аксесоари, подходящи за повод.

Най-известните парфюми на марка Davidoff

Известните култови аромати Davidoff Cool Water и редица свързани композиции придобиват все по-голяма слава. Парфюм Davidoff Cool Water Summer Edition от 2018 г., отразява чистото море и горещия пясък на карибските плажове. Предлага се в мъжки и дамски вариант. Компа предлага и други известни парфюми Adventure, Champion и серията Blend Collection, Horizon и The Game. Освен парфюми марката предлага козметични продукти за мъже и жени - лосиони за тяло, душ гелове и продукти след бръснене.

Доставка:
Сертификати: