Chanel Coco Eau de Parfum за жени

          
В наличност   |  (ID: )
229,30 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Легендарният парфюм Chanel Coco е лансиран през 1984 г. Тази ориенталско-пикантна класика със сладък флорален аромат все още е бестселър, благодарение на своята уникалност и неостаряващ стил. Той е много очарователен и отличителен, а притежателката му ще се очарова от неговата топла прегръдка. Позволете на лукса на Chanel да поглези и вас.

Първите нотки, които галят сетивата ви, са цитрусово сладка сицилианска мандарина с портокалов цвят. Кадифено мекото и деликатно сърце е съставена от турска роза и ориенталски жасмин, които се съчетават с иланг-иланг. Полученото съвършенство е детайлно съставено от индонезийско пачули, зрънца тонка и сомалийски опопонакс в основата.

Парфюм Chanel Coco е топъл и приятен, деликатно пикантен, който ще ви поглези през хладния и студен зимен сезон. Неговият елегантно луксозен характер няма как да ви остави безразлични. Той ще бъде подходящото бижу за жена с индивидуалност и стил, която обича романтиката. Ароматът ще ви накара да се почувствате уверени, сякаш се носите върху облак от мир и хармония. Ще останете очаровани от стил, елегантност и качество, което се крие във всяка капка на парфюм Coco. Подарете си уникално изживяване с Chanel Coco всеки ден.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Купувам този парфюм за втори път от тук, качеството е перфектно, а цената - добра.

  • Бърза доставка на качествени стоки.
  • Няма.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Това е един от любимите ми парфюми.

  • Чудесен е!
  • Нямам препоръки

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest