🎁 Подарък с L’Oréal Paris и Garnier

Настройки за филтриране
Пол
Серия Вид на продукта
Цена
-

BOURJOIS Paris

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката BOURJOIS Paris

Открийте свят, пълен с цветове, ултра фини текстури и модерна козметика за грим. Нека ви представим света на BOURJOIS Paris - френска козметика, която черпи вдъхновение от Париж. Марка BOURJOIS Paris гримира жените повече от 150 години, а мотото на компанията е "Радостта от живота". Забавлявайте се с цветните нюанси, намерете своя собствен стил и вдъхновение!

BOURJOIS Paris - започва със сценичен грим

През 1863г театралният актьор Жозеф-Алберт Понсен прави театрален грим и парфюми за себе си и за своите колеги в апартамента си в Париж. През същата година той разработва и добре познатата "Baked Technology" - уникална технология за изпичане на гримове. Поради сложността на сценичния грим създава и легендарния продукт на марка BOURJOIS Paris, така нареченото малко кръгло бурканче с руж, който се отличава с изключително лека текстура и мек цвят. Понсен предава управлението на компанията на Александър-Наполеон Буржоа. Не след дълго марката излиза от пределите на театъра, а милиони жени стават почитателки на козметичните продукти.

От театъра до една от най-популярните козметични марки

Буржоа добива популярност и все повече жени започнат да го търсят. Голям успех бележи през 1879г. Poudre de Rise de Java - ултра насипна оризова пудра за свеж и сияен вид, а компанията продава повече от 2 милиона бройки до края на 19-ти век. BOURJOIS Paris предлага и красиви козметични комплекти, първият от които е L'ami des dames (Приятел на дамите) и съдържа червило, пудра и спирала. Накратко, с козметиката BOURJOIS Paris всяка жена може да бъде красива. Днес в асортимента на марката ще откриете ружове, пудри, фон дьо тени, сенки за очи, лакове за нокти, червила, спирали, душ гелове и дезодоранти.

Парфюми BOURJOIS Paris

От производство на козметика до производство на парфюми е само една крачка, а марка BOURJOIS Paris стъпва на този пазар още през 1924г. с парфюма Mon Parfum. Четири години по-късно феноменален успех бележи дамски парфюм Soir de Paris с флорални акорди, кехлибар и подправки. Можете ли да си представите, че е създаден от известния Ърнест Бо? Той е опитен парфюмерист, който разработва и Chanel No. 5 - най-известният парфюм в света. Нищо чудно, че Soir de Paris (Парижка вечер) печели популярността на милиони жени по света почти за една нощ. Използвайте въображението си, подчертайте вашата женственост с парфюм и козметика BOURJOIS Paris!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest