Подарък с Astrid!

Biotherm Deo Pure Продукти против изпотяване за жени

Описание

Вярвате ли в уникалната сила на природата и обичате ли да глезите тялото си? Да? Тогава козметична марка Biotherm е точно за вас. Тя е вдъхновена от силата на термалните извори, минералите и други биоактивни вещества. Уникалният състав на нейните продукти черпи енергия основно от водата - един от най-мощните природни елементи, който е началото на живота. Корените на марката Biotherm датират от 50-те години на миналия век. В продължение на векове благотворното въздействие на естествения извор в Пиренеите е било добре известно. Много жени вярвали, че това е чудодеен извор на вечна младост. Едва през 50-те години на ХХ век на повърхността на този извор е открито специално вещество, чиито необикновени свойства и регенеративни способности са доказани от последвалите изследвания на д-р Хосе Жулиен. След това той съчетава резултатите от изследванията си с опита на младата козметичка от Монако Жанин Марисал и заедно с нея основат марка Biotherm.

Полезните съставки на козметика Biotherm

Силата и уникалността на марка Biotherm се дължат преди всичко на водата. Поради уникалните си биологични характеристики водата е в перфектна хармония с кожата на човешкото тяло. Ето защо тя има изключителната способност да я регенерира и защитава перфектно. Днес марка Biotherm предлага едни от най-висококачествените продукти за грижа за лицето и цялото тяло. Известна е и със своите свежи, енергични и очарователни аромати с естествени акценти. Козметика Biotherm се грижи перфектно за кожата на тяло, като ѝ осигурява нужното подхранване и хидратация.

Biotherm предлага козметика за всички типове кожа

Марка Biotherm предлага наистина широка гама от ефективни продукти. Можете да избирате от хидратиращи гелове и кремове, подхранващи и стягащи кремове, продукти за почистване на кожата, козметика за мъже и дезодоранти. Сред най-популярните продукти на марката е дневният хидратиращ крем Aquasource, който осигурява на кожата необходимото подхранване и хидратация, и е омекотява. Сред най-предпочитаните продукти за грижа за тялото е хидратиращ лосион за тяло Lait Corporel, който глези и овлажнява кожата, като същевременно я освежава. В борбата с бръчките серум за лице Blue Therapy Accelerated е най-добрият избор със своята уникална формула, която запълва бръчките, изпъва и омекотява.

Заложете на уникалната сила на водата с Biotherm.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: